Tapeta Fiona botanic 510334

 
Efekt lupa
 
  • 1 z 2

Něžná tapeta z kolekce Botanic Garden.

Dostupnost skladem
1 290 Kč    
Značka FIONA
Kategorie Tapety a samolepky
 

Motiv lučního kvítí na podkladu ve světle šedé barvě dodá interiéru romantický nadčasový nádech a můžete k němu přidat decentní doplňky a nábytek. Dejte této tapetě prostor na velké stěně, bude se tak krásně vyjímat.

Tapeta je lehce omyvatelná, velmi odolná a lepí se takzvaně za sucha (lepidlem se natírá pouze stěna, tapeta se přikládá suchá).

O ZNAČCE FIONA:

Dánská značka Fiona je jedním z hlavních tahounů evropských firem se zaměřením na interiérové tapety. Byla založena již v roce 1897 umělcem a malířem P. L. Bronner. Designové vliesové tapety Fiona si rychle získaly přízeň zákazníků především díky jejich modernímu designu a vysoce kvalitnímu materiálu. Velkou výhodou je také široký výběr půvabných vzorů ve velice krásných barevných odstínech, vždy vkusně navržených a propracovaných do nejmenších detailů. Pro výrobu a tisk používají několik technik: povrchový tisk, tisk na síto nebo hlubotisk. Stali se také prvními výrobci tapet odolných vůči světlu. Tato skandinávská značka se neřídí pouze jedním heslem, naopak se snaží splnit všechna přání o ideálních tapetách do různých stylů interiéru.

  • Velikost role: 10,05 m x 0,53 m
  • Opakování vzoru: 64 cm
  • Materiál: vlies (non-woven)
  • Údržba: tapeta je omyvatelná

Podobné produkty

Velikost role 10,05 m x 0,53 m
Opakování vzoru 64 cm
Materiál vlies (non-woven)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: