JARNÍ NOVINKY OD FINSKÉ ITTALY

jarni-nalada-s-iittalou-cover

Jaro je tady! A s ním i plno nové energie… Nakupte si tulipány, při procházce do přírody natrhejte kočičky a potom už jenom vyberte tu správnou vázu. Za nás třeba novou z kolekce Kastehelmi, nebo absolutní klasiku Savoy, ikonu moderního designu, která je nyní k dispozici v nových barvách.

Blíží se Velikonoce, pro někoho volno a výlety, pro někoho poslední letošní hory, a pro někoho doba setkávání se a společného stolování s přáteli či rodinou. Tak doufáme, že Vám všem uděláme radost, a třeba si nějaký váš vysněný kousek na stůl nebo domů pořídíte.
A jaké jsou letošní jarní novinky iittala? Hlavní barvou letošního jara a léta je aqua a moss green. Krásným bublinkovým vázám Kastehelmi tyhle barvy rozhodně sedí. Nové barvy najdete i v kolekci Alvar Aalto na vázách Savoy.

jarni-nalada-s-iittalou-foto1 jarni-nalada-s-iittalou-foto4

jarni-nalada-s-iittalou-foto2 jarni-nalada-s-iittalou-foto3

jarni-nalada-s-iittalou-foto6  jarni-nalada-s-iittalou-foto7

jarni-nalada-s-iittalou-foto5  jarni-nalada-s-iittalou-foto8

Abychom i Vám udělali radost  až do 4.4. máte možnost si pořídit cokoliv od finské značky iittala včetně NOVINEK s 20% slevou.

jarni-nalada-s-iittalou-produkt5 jarni-nalada-s-iittalou-produkt7jarni-nalada-s-iittalou-produkt6jarni-nalada-s-iittalou-produkt2