NOVÝ MAGAZÍN O SVATBÁCH MILE

novy-magazin-o-svatbach-mile-cover

Už jste četli MILE? nový magazín o svatbách je opravdu skvělý, a věříme, že i když nejste nastávající nevěsta nebo ženich, rozhodně vás potěší. A my jsme pyšní, že jsme mohli být s nádobím iittala součástí prvního čísla.

A kdo že za tímto novým, a pro nás jednoznačně báječným projektem stojí? Tři ženy, které mají rády svoji práci, ale hlavně život, a z jejich magazínu je to znát na každé stránce. Ilona, majitelka svatební agentury Million Bells, která ráda pracuje pro nevěsty na velice osobní rovině a svatby připravuje přímo na míru každému páru, zde může ukázat ryze osobní pohled na to, co všechno je možné...

novy-magazin-o-svatbach-mile15

Za nádhernými fotografiemi hledejte optimistickou fotografku Annu, milovnici divokých květin a zapadlých kaváren, která má vždy po ruce plán B, když už ostatní propadají panice. Část minulého roku strávila v Austrálii, kde se inspirovala v prostředí nádherného počasí a uvolněných prosluněných svateb. 

novy-magazin-o-svatbach-mile16

A Zuzana, majitelka cateringové firmy FlatWhite, coffee and cattering, cukrářka a milovnice dlouhých snídaní, která má v MILE na starost texty. Známe ji z festivalu MINI, kde pokaždé musíme odložit své zásady ohledně počtu káv na den, a její neuvěřitelné kremrole se stávají naším každodenním tajným hříchem. 

novy-magazin-o-svatbach-mile5  novy-magazin-o-svatbach-mile4

A co v MILE najdete? Kromě reportáží ze svateb, ze kterých přímo tryská radost, krása a styl, samozřejmě z reálných svateb, které musely být tak krásné, že by se člověk hned chtěl vdávat znovu :).  Tak kromě nich nejdete i články o módních návrhářích, u kterých si můžete objednat šaty, o nádherných prostorech, skvělých catteringových společnostech, nápady na to, jak svoji svatbu dovést k dokonalosti. 

novy-magazin-o-svatbach-mile6  novy-magazin-o-svatbach-mile7

novy-magazin-o-svatbach-mile8

A myslím, že i ti, kteří už dávno mají svoji svatbu za sebou, si najdou inspiraci nejen pro svůj šatník, domov, ale i v tipech na cestování, i když to nebude přímo svatební cesta.  

novy-magazin-o-svatbach-mile9

A proč se nám MILE tak moc líbí? Protože máme rádi krásu, styl a jednoduchost. A protože nejen inspiruje, ale také stále připomíná, jak je skvělé některé životní chvíle vyšperkovat tak, aby byly zážitkem nejen pro nevěstu a ženicha, ale také pro hosty. A hlavně, že každý žije svůj život a v něm si každou chvíli může naplánovat přesně podle svých nejkrásnějších snů.

novy-magazin-o-svatbach-mile10

novy-magazin-o-svatbach-mile11

novy-magazin-o-svatbach-mile12

Takže, milé MILE, přejeme, aby vše rostlo přesně tak, jak bude potřeba, holkám, aby ho v tom uměly správně podpořit, a aby inspirovaly, přinášely inovativní nápady a posouvaly české svatby dál ke kráse, stylu a báječným zážitkům. 

Prohlédnout si ho můžete zde a sledovat samozřejmě na FB a instagramu. 

novy-magazin-o-svatbach-mile1

A pokud se chcete obklopit kousky z arki ve stylu MILE, vybírat můžete hned teď: 

 novy-magazin-o-svatbach-mile-produkt1novy-magazin-o-svatbach-mile-produkt2novy-magazin-o-svatbach-mile-produkt3novy-magazin-o-svatbach-mile-produkt4

zdroj fotek: pro mile magazin @_fotim