NEJKRÁSNĚJŠÍ DESIGN HRNCŮ TOOLS

nejkrasnejsi-design-hrncu-tools-cover 

Nejkrásnější? Ano!... Tedy jeden z 999 nejkrásnějších estetických předmětů světa. Přesně tímto titulem, uděleným společností Phaidon Design Classics, se pyšní kolekce hrnců a pánví Tools od finské značky iittala. A my vám ji moc rádi blíže představíme.

nejkrasnejsi-design-hrncu-tools1

Nádobí Tools od finské značky iittala je skvělým kuchyňským pomocníkem již od roku 1998, kdy ho švédský designér Björn Dahlström ukázal světu poprvé. Tato kolekce nestaví svou image pouze na krásném minimalistickém vzhledu, naopak. Nádobí bylo totiž vytvořeno ve spolupráci s profesionálními kuchaři a výsledkem je perfektní funkčnost, která téměř předčí to, jak je krásné.

  nejkrasnejsi-design-hrncu-tools4

Sám Bjorn Dahlstrom prohlásil: „Nevěděli jsme, jestli tento koncept bude úspěšný, ale jak se ukázalo, naši zákazníci jsou ochotni investovat do kvality“. Nádobí je vyrobeno z ušlechtilé oceli, působivý broušený povrch je velmi odolný a snadno se udržuje. Vnitřní hliníkové jádro mezi ocelovými vrstvami vede dobře teplo a zajišťuje, že se pokrmy zahřívají rovnoměrně, rychle a bez připékání.

nejkrasnejsi-design-hrncu-tools5

Další nedocenitelnou výhodou celé kolekce je jedinečný koncept oven to table – z trouby na stůl, tedy možnost umístit hrnce a pánve z trouby nebo z vařiče přímo na prostřenou tabuli. V každém případě se z kvalitních kuchyňských nástrojů stanou na stole nádherné servírovací nádoby, které můžete s čerstvě uvařenými či upečenými dobrotami hrdě vystavit a už jen sbírat komplimenty.

nejkrasnejsi-design-hrncu-tools2 nejkrasnejsi-design-hrncu-tools3

„Nežli nádobí, které má upoutávat pozornost více, než samotné jídlo, jednoduché formy hrnců a jejich matné broušené provedení umožní vyniknout pokrmům mnohem více. Kde lesklý zrcadlový materiál vypovídá o strojové výrobě, matná broušená ocel Dahlströmova nádobí má více zemitý, hmatový efekt. Tato elegantní řada překonala původní očekávání a byla zrealizována do podoby nádherných objektů.” To prohlásila společnost Phaidon Design Classics a zařadila teď již ikonickou kolekci Tools mezi 999 předmětů s výraznou estetickou hodnotou a nadčasovou kvalitou.

Co říkáte na tyto malé kuchyňské skvosty vy? V arki je nabízíme, abychom vám přinesli možnost vaření na profesionální úrovni a ukázali kolekci Tools všem, kdo si cení kvalitních designových výrobků s velmi dlouhou životností a nepřekonatelným vzhledem stejně jako my.

nejkrasnejsi-design-hrncu-tools6   

A jak řekl Nate Berkus: „Váš dům by měl vyprávět příběh o tom, kdo jste, a být sbírkou toho, co milujete.“ A to je přesně to, co vám v arki chceme nabízet. A hrnce Tools budou podle nás patřit k těm milovaným, každý den používaným věcem ze sbírky vašeho domova.

Těšte se z krásných předmětů, vařte s láskou a nezapomínejte na to, že člověk nepotřebuje moc věcí, ale může se obklopit těmi, které mu budou dělat radost každý den :)

 nejkrasnejsi-design-hrncu-tools-produkt1nejkrasnejsi-design-hrncu-tools-produkt2nejkrasnejsi-design-hrncu-tools-produkt3nejkrasnejsi-design-hrncu-tools-produkt4