Blog, Strana 7

NOVÝ MAGAZÍN O SVATBÁCH MILE

novy-magazin-o-svatbach-mile-cover

Už jste četli MILE? nový magazín o svatbách je opravdu skvělý, a věříme, že i když nejste nastávající nevěsta nebo ženich, rozhodně vás potěší. A my jsme pyšní, že jsme mohli být s nádobím iittala součástí prvního čísla.

JARNÍ NOVINKY OD FINSKÉ ITTALY

jarni-nalada-s-iittalou-cover

Jaro je tady! A s ním i plno nové energie… Nakupte si tulipány, při procházce do přírody natrhejte kočičky a potom už jenom vyberte tu správnou vázu. Za nás třeba novou z kolekce Kastehelmi, nebo absolutní klasiku Savoy, ikonu moderního designu, která je nyní k dispozici v nových barvách.

KOLEKCE SARJATON OD IITTALY VE SPOLUPRÁCI S DUEM MUSUTA

musuta-cover

Kolekce Sarjaton je nejmladší kolekcí finské iittaly a vznikla spoluprací talentovaných návrhářů z oblasti módy, produktového designu, grafiky a digitálního designu, kteří sdílejí stejnou vizi finských tradic a zpracovávají ji moderním způsobem. Jsou jimi Harri Koskinen, Aleksi Kuokka, Musuta a Lotta Olsson

JAK JSME DĚLALY NAŠE VĚNCE

jak-jsme-delaly-nase-vence-cover

Před pár dny jsem pro vás psala o adventních věncích, a psalo se mi to krásně, protože jsem se těšila na chalupu, na kamarádky a na výrobu věnců... mimo jiné. Našich 24 hodin mimo realitu v bývalé malinké vesnické škole nedaleko mého milovaného Jimramova bylo tak báječných, že jsem se rozhodla nejen ty věnce s vámi sdílet...

AALTOVÝM VÁZÁM JARO SLUŠÍ

aaltovym-vazam-jaro-slusi-cover

Milí přátelé, čeká vás óda na Aaltovu vázu, které se také říká váza Savoy. Tohle totiž nejí jen tak ledajaká váza, navrhl ji slavný finský architekt Alvar Aalto na světovou výstavu v Paříži, poté ji umístil do luxusní restaurace Savoy v centru Helsinek, kde již v roce 1936 měli každý den na stolech tento poklad plný řezaných květin – a to, musíte uznat, už byl nějaký luxus! 

Stránka 7 z 7 - 65 položek celkem