VŠECHNO, CO POTŘEBUJETE VĚDĚT O POVLEČENÍ OOH NOO

titulni2

Povlečení od Slovinské značky oohnoo je prostě skvělé, len je pevný a měkký, bavlny jemné a hlavně... ty vzory, které se dají spolu všechny krásně kombinovat. Ale! Zjistili jsme, že mnohdy nevíte, jak objednat... a tak zde máme pro vás blog plný odpovědí na  docela početné a mnohdy zcela praktické otázky ohledně povlečení od téhle neuvěřitelné značky.

Jaké materiály si mohu pořídit? U nás si můžete vybrat povlečení 1/ lněné - měkké a přitom pevné, v zimě hřeje a v létě chladí, je hypoalergenní a návykové:) 2/ bavlněné - super jemné a tenoučké, což mu neubírá nic na pevnosti. Na konci tohoto článku je pro vás máme přehledně rozdělěné. :).

Jak mohu povlečení kombinovat? Na povlečení z oohnoo je skvělé to, že se dá nádherně kombinovat. Nekupuje se celé v jedné barvě, ale můžete si vyladit svoji ložnici přesně podle vašich přání. Když si vezmete pár polštářů navíc, vaše postel bude pokaždé jiná. A hlavně... z 90 % můžete všechny vzory libovolně kombinovat a pokaždé to bude krásné. Skvělý je tento systém pro děti, zašpiní jeden kousek a nemusíte vyměnit celou postel. Taky jako minimalisti oceňujeme to, že to nejsou dětské vzory, nicméně nadčasové, které nemusíte se začátkem puberty měnit.  

7 2

Nebude to v pokojíčku nudné? Už jste někdy viděli nudné hračky? A dětské kresby? A opravdu si myslíte, že k tomu nádhernému dětskému světu se musí připojit divoce vzorované a barevné povlečení? My tedy ne! Za nás klidné krásné povlečení udělá pozadí světu dětí úplně nejlíp.

95 6

Jaké velikosti se dodávají? V povlečení oohnoo si vyberete od miminkovských po dospělácké velikosti. Na dvoupostel je sice omezený výběr vzorů, ale i takové se nabízejí. A hlavně, tohle povlečení se šije v dílně nedaleko Lublaně každému na míru. Takže pokud si z naší nabídky nevyberete tu svoji velikost, stačí objednat podobnou a do poznámky napsat tu, co si přejete. 

V jakých vzorech je dostupná dvojitá velikost? Prostěradla na dvojlůžko a povlečení na dvojitou peřinu můžete objednat ze lnů  royal rose a pure white, a z bavlněné látky geometric web, ladybird, poppy field a sprinkles. 

 97 7

Jak mám objednat atypickou velikost? Atypickou velikost můžete nejdřív prověřit třeba mailem nebo telefonátem s námi, objednáte potom tu nejpodobnější velikost a do poznámky k objednávce napíšete tu, co si přejete. A bude atypická velikost dražší? Nene, atypická velikost ani další drobné úpravy nemají vliv na cenu:). 

5 93

Jaká je gramáž lněné látky? Tak to se nám ještě nikdy nepodařilo zjistit :) ale! Zkoušením a porovnáváním jsme si ověřili, vyzkoušeli a potvrdili, že je to jeden z nejpevnějších lnů - rozumějte největší gramáž - na českém trhu. Oproti jiným lněným produktům má i málo uzlíků a nerovností. 

3 94

Jaké má povlečení zapínání? Povlečení má zapínání na "skrytý zip", nic z něj nikde nekouká, a zip skoro není vidět. Zip je samozřejmě vyladěný barevně s barvou látky. A jak má prostěradlo gumu? Prostěradla mají gumu v rozích, ale na přání lze udělat gumu po celém obvodu. 

Mohu povlečení sušit v sušičce? Výrobce to nedoporučuje, ale... ze zkušenosti osobní i od zákazníků víme, že: sušením v sušičce to povlečení nezničíte. Každý si musí totiž vybrat, jestli ho čas od času svěří jemnému programu na sušení a bude tím riskovat, že se látka oslabí dříve, než by tomu bylo při sušení na šňůře ideálně venku na větru a slunci. Nicméně, my jsme si ho tak oblíbili, že pokud do večera neuschne, přichází na řadu sušička, protože v ničem jiném už spát nechceme!

8  9

Jaké jsou dodací lhůty? Na tohle povlečení si trochu počkáte, objednáváme většinou na začátku měsíce a dodací lhůta je kolem 14 dnů... pokud tedy objednáte v pravou chvíli (protože v sezóně = před vánocemi nebo o prázdninách je všechno trochu jinak). Může se tedy stát, že ho tady budeme  mít do dvou týdnů, ale spíš si na něj 4-6 týdnů počkáte. Kupují ho zákazníci z celé Evropy, a protože každý národ má oblíbené jiné velikosti, výroba na míru si vybírá daň v podobě delší dodací lhůty.

Jakou mohu zvolit platbu? Platbu vzhledem k výrobě na míru prosíme vždy předem, a protože náš systém neumí detekovat, že jste si objednali povlečení, pustí vás i do platby převodem, hotově při osobním odběru apod... ale my se vám stejně ozveme a poprosíme o tu zmíněnou platbu předem.

9192


Už víte, které barvy se hodí právě k vám? 

100% len

hazel_oat_duvet_coverbuttons_duvet_cover_1starry_night_duvet_cover_1pure_white_duvet_cover

royal_rose_duvet_covermorning_mist_duvet_coverwhite-sand-toddler-duvet-coverdeep-caramel-toddler-duvet-cover

cool_mint_duvet_covercrossing_duvet_coverdrops_duvet_coverpoppy_duvet_cover

100% bavlna:

geometric_web_duvet_cover_1ladybird_duvet_cover_1poppy-field-double-duvet-cover sprinkles-toddler-duvet-cover


  Máte chuť na další články? 

titulni

KDYŽ TOHLE UDĚLÁTE V LISTOPADU...


titulni5

O ADVENTU V KLIDU


titulni

O KNIZE ATOMOVÉ NÁVYKY


titulni

O TOM, JAK DOSTAT DOMŮ DOMOV


podzimni-peceni-cover

O PODZIMNÍM PEČENÍ 


titulni2

VŠE O POVLEČENÍ OOHNOO


čokoláda naladkova

O ČOKOLÁDĚ


titulni

O TOM, JAK PROSTÍRAT KRÁSNÉ STOLY


titulni

O TOM, JAK VYUŽÍT FOTOALBUM


alvar_aalto_8_uvodní

O TOM, JAK ŽÍT SIMPLE LIFE