EASY – NOVINKY OD DÁNSKÉ ZNAČKY RIG-TIG

titulni_IMG_2959 (002)

Pro některé z nás je tahle doba dobou vaření... a to je o důvod víc si v kuchyni užít krásné pomocníky. Značku RIG-TIG jsme objevili díky stěrce ze silikonu a  dubového dřeva, postupně přidáváme další a další produkty, protože tahle značka, to je prostě velká láska. Jejich produktová řada není úplně široká, ale postupně objednáváme tyhle nádherné a přitom obyčejné věci a jsme z nich víc a víc nadšení. Nehledě na to, že i v kuchyni chceme mít kolem sebe krásné, ale hlavně funkční věci, které se používají co nejčastěji. Letos jsme dokonce našim kamarádkám tyhle stěrky rozdávaly jako vánoční dárky.  

špach1  šp1

Byl by úplný hřích, kdyby tyhle poklady zůstaly zavřené v zásuvce, a tak doporučujeme nechat si je v květináči nebo pěkné dóze po ruce na kuchyňské lince. Uvidíte, že už víc jiných nástrojů nebudete potřebovat. Je to jako návrat do starých dobrých časů. Prosté, krásné dřevo jako u babičky. 

 špach  špachtle

podlo  stěrka

Růžové a šedé tóny silikonových částí jsou tak nádherně jemné, že nemohou urazit žádného milovníka přírodního minimalismu. A samozřejmě černá – momentálně se těšíme na přenosnou krabičku, ve které mohou najít svoje místo oleje, sůl a další věci, které sem tam potřebujeme přenést třeba na stůl, až budeme obědvat na zahradě. Nehledě na to, že tento systém je skvělý na úklid.

Skleněné dózy mají v naší arki kuchyni svoje nenahraditelné místo, a vůbec nevadí, když jich nebudete mít plnou kuchyni. Dejte jim třeba jen speciální funkci – u nás je to skladování domácího bylinkového čaje a vlastnoručně sušeného rozmarýnu. S chutí pořídit další dózu už mám plány na jasmínovou rýži z bezobalového obchodu a nebo na sušené plody černého bezu. 

krabička  dózy

Chlebník... není na něj teď ta pravá doba? Mám pocit, že snad všichni už doma pečou domácí kváskový chleba, a tahle melaminová krabička s víčkem, které můžete používat zároveň jako prkénko, bude to pravé. Vybrat si můžete ze tří tlumených skandinávských barev a doplnit ho můžete máslenkou ze stejné série. A pokud vám chybí vitamíny, tenhle geniálně jednoduchý odšťavňovač rád odvede svoji každodenní práci. 

chlebník  orange

foto: rig-tig, pinterest

A pokud jsme vás nalákali a chcete vyzkoušet, v čem tkví jejich kouzlo, vyberte si třeba zde: 

dózadrevena_obracecka_easy_sirokadrevena_obracecka_easy_uzkaEASY_maslovacka_rig-tig

OL_Z00316_Easy_pastry_spatula copy_velkáOL_Z00315_Easy_praline_spatula copy_maláORANGE_Z00035_Orange_squeezerBOX_Z00038_BOX-IT_bread_box_black_2

BOX_Z00038-1_BOX-IT_bread_box_whiteBOX_Z00038-3_BOX-IT_bread_box_warm_greyOL_Z00030_SLOW_coffee_brewer_1HANG_Z00057_HANG-IT_hooks_2pcs_dark_grey


Přečtete si i další články?

lapuankankurit_metsa_cushion_cover_and_towel_0 

 DOPŘEJTE SI LESNÍ KOUPEL


letni-textil-lapuan-kankurit-cover

 O UTĚRKÁCH A ZÁSTĚRÁCH Z LAPUANU 


chalupareni_arki_everyday-cover

O CHALUPAŘENÍ PODLE ARKI 


 

nejkrasnejsi-design-hrncu-tools-cover

O HRNCÍCH TOOLS