SEZÓNA SVATEB V PLNÉM PROUDU – PÁR TIPŮ NA SVATEBNÍ DARY

Jsme rádi, že svatby byly definitivně potvrzeny jako skvělé, i přesto, že to jeden čas vypadalo, že "žít na psí knížku" je mnohem lepší. A protože my v arki fandíme všem krásným životním okamžikům, milujeme samozřejmě i svatby. O to víc, když nyní vychází báječný svatební magazín MILE. A pokud na nějakou svatbu pozvaní jste, a nebo přemýšlíte, jak sestavit svůj seznam darů, tady jsou naše tipy. >>>>


2 13

foto pro mile magazin @_fotim

U nás v arki si můžete sestavit svůj seznam svatebních darů, je zdarma a není časově omezený, stačí projít arki a místo do nákupního koše zvolit tlačítko na seznam přání, seznamu jen dejte jméno, které potom rozešlete svým hostům... a ti už mohou nakupovat podle svého uvážení a vy se potom na svatbě můžete radovat z vysněných kousků. Více o Přeji si zde.

 3 7

Pozvání na svatbu s sebou nese i otázku jaký svatební dar? Pokud tedy novomanželé neudělají svůj seznam svatebních darů, a budou si přát dar finanční, můžete je stejně překvapit – a to zabalením finančního daru třeba do nádherných sběratelských svícnů Kivi nebo Kastehelmi. A nebo do skvělého fotoalba od Papelote, a můžete se spolehnout, že ho ženich a nevěsta rozhodně použijí. 

  1716

foto: papelote

A pokud přemýšlíte o dekoracích, máme pro vás jeden tip, zkuste do svého rozpočtu zahrnout položku na nákup pár krásných kousků, které vyzvedne vaši svatbu do nebeských výšin. My doporučujeme pár svícnů Kastehelmi nebo Kivi od iittaly, jsme si jistí, že díky jejich barevné škále se určitě trefíme do vašeho ladění. Máme totiž vyzkoušené, že ve společnosti jednoduchých čirých svícnů třeba z ikea září jako drahokamy, a ještě vám zůstanou jako památka na váš nejkrásnější den. 

9 14

Už víte, na čem budete servírovat svatební dort? Co byste řekli na tento bublinkový tác? Ten je také jednou z věcí, kterou bychom si pořídili jako vybavení na svatbu my. A zase může zafungovat úplně stejně jako svícny - tedy ve stylu hygge si pořídíte něco, co vám při každém použití váš den připomene. 

2 10

foto pro mile magazin @_fotim 

A co nemůžeme vynechat je hrnec Sarpaneva, litinový zázrak z roku 1960. Nám v arki přijde, že ke svatbě má člověk dostat něco, co mu udělá radost a co bude na celý život. A tento hrnec na celý život je, a hlavně, jakmile je doma, je doma i dobré pomalu vařené jídlo, a když je doma dobré jídlo, je doma i domov a rodina. Takže za nás jednička mezi svatebními dary.

sezona-svateb-v-plnem-proudu11 4

A když budete nerozhodní, podívejte se k nám do oddělení svatební dary, a nebo si pojďte yvbrat rovnou zde pod článkem: 

 

Kastehelmi_cake_stand_24cm_clearKivi_60mm_greyKastehelmi_votive_64_mm_pale_pinkKastehelmi_plate_315mm_clear

EM77_vacuum_jug_1l_whiteTaika_serving_plate_41cm_oval_whitefotoalbum_stredni_bileEssence_champagne2

Aalto_vase_120mm_white koirapuisto_blanket_black Sarpaneva_castiron_casserole_3.0L Kastehelmi_Cake_stand_315mm_clear

 


máte chuť na další čtení? 

vety9 vety4 vety1

O VĚTÁCH,NA KTERÉ JE LEPŠÍ ZAPOMENOUT


moda7 moda3 moda93

O TOM, PROČ NENÍ JEDNO, KDE SI OBLEČENÍ KUPUJME


titulni

O KNIZE ATOMOVÉ NÁVYKY


titulni

O TOM, JAK DOSTAT DOMŮ DOMOV


 

titulni2

VŠE O POVLEČENÍ OOHNOO


čokoláda naladkova

O ČOKOLÁDĚ


titulni

O TOM, JAK PROSTÍRAT KRÁSNÉ STOLY


titulni

O TOM, JAK VYUŽÍT FOTOALBUM


alvar_aalto_8_uvodní

O TOM, JAK ŽÍT SIMPLE LIFE