ZAŘIZUJETE DĚTSKÝ POKOJÍČEK?

zarizujete-detsky-pokojicek-cover

Zařizujete dětský pokojíček? Možná si nevíte rady, ale chtěli byste ho mít krásný a jednoduchý? My k tomu dodáváme, že důležité je, aby se v něm vašim dětem líbilo. A líbit se jim bude, když bude uklidňující, plný jeho oblíbených hraček, když tam bude mít pelíšky, a když mu zůstane prostor na to, aby si v něm nechaly také nějakou tu svoji stopu.

Za nás rozhodně hlasujeme pro minimum barev, alespoň na začátku, kdy zařizujete základ, protože vytváříte pozadí pro to, co se bude v pokojíčku dít později (a myslím, že všichni víme, že později se tam tak jako tak nějaké ty barvy dostanou). Zkuste šedé, bílé a béžové tóny, uvidíte, že budete mít úspěch.

zarizujete-detsky-pokojicek1

Rozhodně se vyvarujte pořizování typických dětských prvků, jako jsou třeba (a bohužel) tolik oblíbené koberce s divoce barevnými silnicemi – my vám nabízíme alternativu – nahraďte je třeba hrací podložkou v černobílém provedení, kterou lehce sbalíte třeba na výlet. Potom s vámi může být v parku, na dovolené, a nebo třeba u dědečka v obýváku. 

zarizujete-detsky-pokojicek2

Přemýšlejte i o tom, kam si sednete vy, až se budete kochat tím, jak krásně si spolu ty vaše děti hrají... co takhle závěsné houpací křeslo? Uvidíte, že i děti si ho báječně užijí. Nenechte se připravit o chvíle, kdy už vy jste unavení, ale děti ještě potřebují trochu pozornosti. Víme, že je to sem tam docela těžké - být rodičem - ale když si vytvoříte podmínky k tomu, abyste si i během her odpočli, abyste pohádky četli v pohodlném křesle a užili si to stejně jako vaše děti, bude všechno hned růžovější. Jednou budete vzpomínat! 

zarizujete-detsky-pokojicek3

Stoleček, kuchyňka a kočárek – svatá trojice pro malé holčičky. K tomu snad není co dodat :). Snad jen opět upozornění, jak krásná je kuchyňka jednoduchých tvarů a v přírodním provedení. Kdyby někdo netušil, kam pro ni, tak tato je určitě z IKEA, a kdybyste váhali, kde že se prodává ten krásný kočárek, podívejte se k nám do arki:). Časem můžete pořídit i vozíky, postýlku a plno dalších krásných hraček z dílny slovinské designérky Niny Wilsonic, která tvoří pod značkou oohnoo

zarizujete-detsky-pokojicek4

Nezapomeňte při zařizování pokojíčku na povlečení na peřinky, peřiny, polštáře... Peřinky by měly být, úplně stejně jako nábytek, podlaha a stěny, velice jednoduché. Pokojíček potom snese i mnohem víc než krásné designové pexeso. Nás nadchla sada kombinovatelných vzorů od našeho oblíbeného ooh noo – potom vás totiž nepřekvapí ani nehoda, která ušpiní právě povlečený polštář. Klidně ho vyměníte za jiný vzor, který se prostě do série hodí. Pořizují se po kusech, velikost je přímo na míru a ve lnu se spí jako "v bavlnce". O výhodách lnu si můžete přečíst tady

zarizujete-detsky-pokojicek5

Vadí vám hračky, které se válí všude? A že si malé děti hrají nejvíce u maminky, tedy většinou v kuchyni, to víme všechny. Vozík na hračky ooh noo pomůže každý večer vše napravit tak, aby i ty nejvytíženější maminky měly prostor i na svůj odpočinek. A ještě k tomu naučíte jen tak mimochodem děti to, že večer se hračky uklízejí na své místo.  

black-toy-pram - kopie IMG_6559-1 - kopie double-o-chair-white - kopie IMG_1692-1 - kopie

IMG_1673-1 - kopie IMG_1642-1 - kopie Little village House no. 2_w - kopie IMG_9647 - kopie

ČrnViola.39 - kopie Črn.36 - kopie SvetloRjav.34 - kopiebelaČrn.38


Máte chuť na další články?

titulní_mini_nr1_10 (2) 

O TOM, JAK LZE ZAŽÍT MINIMALISMUS 

úvodní_blog_1

O KNIHÁCH, KTERÉ VÁS NĚKAM POSUNOU


titulni

O DETAILECH, NA KTERÝCH ZÁLEŽÍ


úvodní-drops-pillowcase_3

NOVÉ VZORY POVLEČENÍ OOH NOO


titulní_mini_nr1_10 (2)_2O

O TOM, PROČ PROPADNOUT MINIMALISMU? 


úvodní11_1

CO SE STANE, AŽ SI TAKHLE UKLIDÍTE?


zen-a-hotovo-cover

O TOM, ŽE STAČÍ ZENOVÝ KLID


Vilac Vintage odrážedlo bílé (3)

O NADČASOVÝCH A CHYTRÝCH HRAČKÁCH 


TITULNÍ_OSUŠKY

O OSUŠKÁCH Z FINSKÉHO LAPUANU 


titulni_IMG_2959 (002)

EASY – NOVINKY OD DÁNSKÉ ZNAČKY RIG-TIG


Fiskars_Action_Norden_Christmas_6l_pot_1026566_JPG

NÁDOBÍ NORDEN – SEVERSKÁ NOVINKA V ARKI