HOJDAVAK – ZÁZRAK PRO MAMINKY

maximus_vnitrni_seda_naladova

Jsme moc rádi, že mezi letními novinkami u nás v arki můžeme představit mimo jiné značku HOJDAVAK! Tento název se prý mezi lidmi používá všeobecně pro všechny látkové houpačky v podobě zavěšeného vaku... ale původní originál vznikl právě v jedné česko-slovenské rodině. Jak už to tak bývá, na trhu jim s příchodem miminka "něco" chybělo a to "něco" byla pohodlná a jednoduchá houpačka, která by usnadnila uspávání a zajistila klidný denní spánek miminka. A tak vznikl tento geniální nápad – hojdavak... 

Je to vlastně skvělý vynález nejen pro miminka ale (a možná hlavně) pro rodiče. Celý proces uspávání a houpání může nahradit právě zavěšená kolíbka a když k ní pořídíte pružinu, houpání se navíc doplní o pohyb nahoru – dolů a miminko má pak stejný pocit, jako když bylo v bříšku u maminky. Může se tak cítit více v klidu a bezpečí a pohodlně odpočívat. Samozřejmě teplou náruč maminky nahradit nelze, ale můžete na chvíli ulevit zádům a třeba vám tak vznikne o kousek více času na sebe :).

baby_bílý_11_čtverec     baby_krémový_12_čtverec

Možná se ptáte, jestli jsou HOJDAVAKY BABY vhodné pro novorozená miminka a pro jejich zdravá záda a růst... a jak už to tak bývá, co odborník, to názor, ale protože miminko v kolébce leží v poloze tzv. klubíčka, má tak mírně prohnutá záda do kulata a nožičky pokrčené k tělíčku – a takto doporučuje děťátko nosit většina fyzioterapeutů. Podporuje se tak správný vývoj páteře a zmírňují koliky. HOJDAVAK BABY je proto ideální do výbavy pro miminka a můžete si zvolit variantu standard nebo XL, rozdíl je v šířce látky v místě ležení, nosnost je však u obou do 15 kg, užívání se doporučuje do 9 měsíců dítěte, pokud budete chtít déle, je vždy nutný neustálý dohled dospělých.

img-7931

S rostoucími dětmi začala Petra Holá, majitelka a zakladatelka firmy HOJDAVAK, přemýšlet o houpacím pytli pro děti starší 3 let, aby si mohly vyvíjet jemnou motoriku, balanc a aktivně si hrát v pohodlí domova... a tak vznikl HOJDAVAK JUNIOR, který má nosnost do 50 kg.

img-6167    img-5058

A pak přišla řada na dospívající a dospělé, protože dětem se vak velmi osvědčil, tak proč si neužít relax v houpačce i po studiu či po práci? Jako poslední tedy přibyl HOJDAVAK MAXI do 120 kg pro vnitřní prostory a MAXIMUS pro náročnější do 140 kg s větším prostorem a možností k sobě přibrat dceru, syna, vnoučata... a společně si číst, povídat...

maximus_vnitrni_seda_naladova_3

Není nic krásnějšího, než si za teplého počasí pověsit houpačku do zahrady a koukat se na mraky, poslouchat ptáky a přemýšlet o všem, co se vám honí hlavou a užívat si tady a teď... proto máme v nabídce i HOJDAVAK MAXIMUS outdoor ze speciálního vodoodpudivého materiálu pro venkovní užívání.

maximus-produkt-bila_naladova_1

Kromě typu Maximus outdoor jsou všechny houpačky vyráběny z kvalitní 100% bavlny původem v České republice a koupí těchto výrobků podporujete rozvoj chráněných dílen. A nakonec, jsme opravdu moc rádi, že zařazujeme krásné české značky, od lidí, které osobně známe a máme je rádi. Vybrali jsme pro vás z nabídky značky Hojdavak takové barvy, které budou krásné v každém minimalistickém interiéru. Posuďte sami – budou se vám líbit? 

 

HOJDAVAK BABY

baby_bílý_1    baby_šedý_1    baby_krémový_1

 

HOJDAVAK JUNIOR

junior-produkt-kremovy     junior-produkt-seda

 

HOJDAVAK MAXI

max-produkt-stribrna     max-produkt-seda     max-produkt-bily     max-produkt-bavlna

 

HOJDAVAK MAXIMUS indoor

hojdavak-midi-produkt-sedy     hojdavak-midi-produkt-bezovy     hojdavak-midi-produkt-bily      

 

HOJDAVAK MAXIMUS outdoor

     hojdavak-midi-produkt-bezovy     hojdavak-midi-produkt-bily      maximus-produkt-cerna-tmave-drevo

 


 Máte chuť na další články?

úvodní11_1

O TOM, CO SE STANE, AŽ SI TAKHLE UKLIDÍTE


titulní

5 TIPŮ, JAK SI UŽÍT LÉTO


titulni

O URBAN JUNGLE – OBKLOPTE SE ŽIVOTEM


uvodni_mozna_1

O TOM, JAK ZAŘÍDIT POKOJ PRO VÍCE DĚTÍ 


titulni1

PÁR NÁPADŮ NA DĚTSKÝ POKOJ


titulní_mini_nr1_10 (2)

O TOM, JAK LZE ZAŽÍT MINIMALISMUS 


úvodní_blog_1

O KNIHÁCH, KTERÉ VÁS NĚKAM POSUNOU


titulni

O DETAILECH, NA KTERÝCH ZÁLEŽÍ


úvodní-drops-pillowcase_3

NOVÉ VZORY POVLEČENÍ OOH NOO


titulní_mini_nr1_10 (2)_2O

O TOM, PROČ PROPADNOUT MINIMALISMU? 


úvodní11_1

CO SE STANE, AŽ SI TAKHLE UKLIDÍTE?


zen-a-hotovo-cover

O TOM, ŽE STAČÍ ZENOVÝ KLID


Vilac Vintage odrážedlo bílé (3)

O NADČASOVÝCH A CHYTRÝCH HRAČKÁCH 


TITULNÍ_OSUŠKY

O OSUŠKÁCH Z FINSKÉHO LAPUANU 


titulni_IMG_2959 (002)

EASY – NOVINKY OD DÁNSKÉ ZNAČKY RIG-TIG


Fiskars_Action_Norden_Christmas_6l_pot_1026566_JPG

NÁDOBÍ NORDEN – SEVERSKÁ NOVINKA V ARKI