KOSMETIKA ŠUMAVA FORREST

blog_uvodni_1

Nové produkty mnohdy přidáváme proto, že nás někde po cestě "potkaly", málokdy je to velký naplánovaný plán. Stejně tak to bylo se šumavskou kosmetikou, která je voňavá, přírodní, úžasná a hlavně vyráběná s láskou. A samozřejmě funguje! Její příběh začal před pár lety, když paní Zuzana začala vyrábět krémy pro sebe a svoji rodinu. A protože má na Šumavě penzion, krémy se dostaly mezi její zákazníky a měly úspěch. A tak vznikaly další a další výrobky...

exterier_obchod_na_sumave_1   pani_zuzana_v_obchode_na_sumave_3

A když jsme letos jeli naistalovat pokračování výstavy iittaly v Žihobcích, po cestě jsem se stavila v nádherném krámku Šumava Forrest ve Strakonicích. Potkaly jsme se s paní Zuzanou a mně bylo jasné, že kromě dobrot, které jsme přidali do arki na jaře, přibyde i kosmetika. A protože chystáme otevření nového prostoru, měla jsem pocit, že krásné drobnosti v parádních obalech budou tím pravým, čím ještě můžeme našim zákazníkům udělat radost.

sumava_forrest_produkty_group_naladova_3

A v neposlední řadě naše báječná letošní cesta tím, jehož jméno ani nechci vyslovovat:)... k jednoduchému, pomalému a klidnému životu přispěla k tomu, že mi dává kromě minimalismu větší a větší smysl nákup místních značek, návrat k přírodě a to, že už jak do sebe tak na sebe nemůžeme dávat cokolivPokud nás sledujete, víte, že ze značek pečlivě vybíráme, z málokteré značky zařadíme vše, ale tahle značka nás tak nadchla, že vám v arki nabídneme téměř celý sortiment.

SADA_na_aknozni_plet   KOMPLET_pece_o_vlasy_group

Co vás tedy čeká? Vtipné názvy, krásné vůně a báječná kosmetika... Jedním dechem, Napěněná zubnička, Prašan, Moribundus, Dobrej drb, Saskia… na první pohled jasné, na co to všechno asi bude, na ten druhý se můžete začíst v popisu produktů a hlavně! je potřeba to všechno na vlastní kůži vyzkoušet. Za nás pozor – zase jedna věc z kategorie láska na celý život.

ORIENT_EXPRES_cistici_pasta_na_oblicej_naladova_1   BRIZA_tuzidlo_naladova_1

Nehledě na to, že třeba pro mě je to skvělý pocit vědět, že nejen farmářské potraviny můžu mít místní. A taky že moje koupelna začne vypadat nádherně skoro instagramově se všemi těmi skleničkami z recyklovaného skla, krásnými etiketami (které jsou vymyšlené tak, aby šly dobře sundat a používat znovu a znovu). A že vím, co si na sebe dávám a že to nejelo třikrát kolem zeměkoule, než se to ke mně dostalo. A že tím možná tak trochu přispěju k tomu, aby začal být ten náš svět zase v pořádku.

darkovy_balicek_sumava_forrest_4

 

Užijte si s námi tuhle krásu. 

bar na suchu   briza   mydlo s bahnem z mrtveho more   od licka po vicka   smutna zubnicka

 


Máte chuť na další články?

maximus_vnitrni_seda_naladova

O HOUPAČKÁCH HOJDAVAK – ZÁZRAKU PRO MAMINKY 


úvodní11_1

O TOM, CO SE STANE, AŽ SI TAKHLE UKLIDÍTE


titulní

5 TIPŮ, JAK SI UŽÍT LÉTO


titulni

O URBAN JUNGLE – OBKLOPTE SE ŽIVOTEM


titulni1

PÁR NÁPADŮ NA DĚTSKÝ POKOJ


úvodní_blog_1

O KNIHÁCH, KTERÉ VÁS NĚKAM POSUNOU


titulni

O DETAILECH, NA KTERÝCH ZÁLEŽÍ


úvodní-drops-pillowcase_3

NOVÉ VZORY POVLEČENÍ OOH NOO


titulní_mini_nr1_10 (2)_2O

O TOM, PROČ PROPADNOUT MINIMALISMU? 


zen-a-hotovo-cover

O TOM, ŽE STAČÍ ZENOVÝ KLID


Vilac Vintage odrážedlo bílé (3)

O NADČASOVÝCH A CHYTRÝCH HRAČKÁCH 


TITULNÍ_OSUŠKY

O OSUŠKÁCH Z FINSKÉHO LAPUANU 


titulni_IMG_2959 (002)

EASY – NOVINKY OD DÁNSKÉ ZNAČKY RIG-TIG


Fiskars_Action_Norden_Christmas_6l_pot_1026566_JPG

NÁDOBÍ NORDEN – SEVERSKÁ NOVINKA V ARKI