A CO BYCHOM SI VYBRALI MY?

titulni_2

Tenhle blog jsme vymyslely jako součást předvánočního inspiračního "balíčku". Tak snad vám pomůže v rozhodování. Poprosila jsem Magdu, která je teď mojí pravou rukou a tak trochu duší arki, Tomáše, mého manžela, který se věnuje výhradně architektuře a má svoji kancelář hned vedle té naší, a tak nás několikrát za den přijde pozdravit a u toho okukuje, co nám zase přistálo nového na kompletačním stole. A taky Barunku, která založila krásnou značku Morrows a která je teď i součástí arki týmu, protože s námi pracuje nejen na nové grafice. Děti si myslí, že jsem tenhle blog udělala proto, abych věděla, co rozdávat (což vlastně není vůbec od věci). Ale on byl v plánu hlavně proto, abychom vám ukázali, co nejvíc "baví" nás, kteří se s těmi věcmi každý den potkáváme... 

Já, Eva, ta co se už šest roků piplá s tímto podnikem :) a po těch šesti letech s arki už plno věcí doma má. A vlastně se ze mě stává větší a větší minimalista... protože vidím, jakou mi dělá radost, že je mohu každý den používat, a zároveň mám pocit, že už vlastně skoro nic nepotřebuju. Na druhou stranu, v arki mám věci, které se mi opravdu líbí, a jsou to ty, které jsme si vždycky jako dárky dávali. Jediný problém je v tom, že mému muži nepřijde moc sexy dávat mi dárek z mého obchodu, což je nakonec asi pravda, takže mu to moc neulehčuju... a ani sobě, málokdy něco z arki dostanu, i když bych si to docela přála. Letos třeba: 

Meno_400x500x250mm_greyfelt Moomin_jar_Truetoitsorigins_0-7L_JPG

 

UltimaThule_plate_190mmruut_blanket_white_black

cabin-porn-inside1026907FiskarsNordensteelroastingdish28cm3_JPG

Magda je ten nejlepší člověk pro arki, naučila mě posunout pořádek v systému i realitě na ještě větší level, než jsem si kdy uměla představit, a její love touch na vše, čeho se dotkne, je prostě vidět! A co by si vybrala? "Teprve si svůj domov zařizuju a zjišťuju, co by se mi doma líbilo, jaké barvy preferuju, co je vlastně můj styl... a jsem ráda, že jsem se k těmto otázkám díky Evě a arki dostala ještě před tím, než vůbec založím rodinu a vybavím svoje první bydlení, protože si můžu vše "střádat" a připravovat už nyní bez přešlapů a zbytečností, kterých bych mohla časem litovat. Mám ráda jednoduchost a čistotu spojenou s prvkem dřeva a nádechem přírody a lehce i boho stylu. Proto můj vysněný vánoční arki výběr vypadá nějak takto:"

IXIBag54x52cm-blackAalto_vase_95mm_clear 

  emma_breadbox_blue_1saaga_uni_blanket_smoke

Nappula_candelabra4_blackVakka_box_450x150x300mm_plywood

dolly_cot_1Sarpaneva_castiron_casserole_3.0L

Barunka z Morrows... vždycky jsem si tajně přála, aby byla i naší grafičkou, a je to tady! Hurááá... (jen kdybych ty její nápady uměla rychleji zrealizovat). Všechno kolem ní je krásné, a stejně jako Magda, dokáže zpomalit a věnovat tu pravou péči tam, kde je to potřeba. A taky si dokáže na věci počkat, a vybrat si zcela bez kompromisů. A co by si vybrala v arki?  

Aalto_vase_160_mm_dark_grey Vilac Hydroplán černý

dolly_cot_1 Nappula_candelabra4_black

sweep_it_dustpan_broom navsteva_male_smrti (1)

I_X_I_Pouch_21x29cm_blacktheo_teapot_black

Tomáš, můj muž, ten, který mě od začátku v tomhle bláznivém projektu podporoval... ten, který za námi chodí a prohlíží si naše nové zboží, a my máme radost, když se mu líbí. Myslím, že dárky z arki dostává moc rád, a tak jsem mu je zase žačala dávat... letos je v jeho výběru toto:

Citterio98_coffeespoon icons_to_go_mug_0,4l_black_mettalic

Kastehelmi_plate_315mm_greykoivu_towel_white_grey

1026922FiskarsNordensteelWok26cm3_JPG3_UltimaThule_juice_18cl

Snad jsme vás alespoň trochu inspirovali :), mě na tom překvapilo, jak se nám ty věci prolínají, a tak jsem je nechala přesně tak, jak mi je ti moji milí poslali. Je tedy jasné, že některé z nich jsou prostě nejoblíbenější. A další věc, která mě překvapila je, že si vybíráme z těch "větších", nicméně nás všechny znám a vím, že málo ale dobře je pro nás ta pravá volba... zajímá mě, jak to máte vy? Klidně nám nechte komentář tady u článku nebo na ig, fb... a mějte krásný listopad!  


Máte chuť na další články? 

titulni

KDYŽ TOHLE UDĚLÁTE V LISTOPADU... 

titulni5

O ADVENTU V KLIDU


titulni

O KNIZE ATOMOVÉ NÁVYKY


titulni

O TOM, JAK DOSTAT DOMŮ DOMOV


podzimni-peceni-cover

O PODZIMNÍM PEČENÍ 


titulni2

VŠE O POVLEČENÍ OOHNOO


čokoláda naladkova

O ČOKOLÁDĚ


titulni

O TOM, JAK PROSTÍRAT KRÁSNÉ STOLY


titulni

O TOM, JAK VYUŽÍT FOTOALBUM


alvar_aalto_8_uvodní

O TOM, JAK ŽÍT SIMPLE LIFE


titul_1

O VÝBAVĚ NA PRÁZDNINY Z ARKI


titulní

O PLÁNECH NA LÉTO


titulni

O URBAN JUNGLE – JAK A PROČ SE OBKLOPIT ŽIVOTEM


uvodni_mozna_1

O TOM, JAK ZAŘÍDIT POKOJ PRO VÍCE DĚTÍ 


titulni1

PÁR NÁPADŮ NA DĚTSKÝ POKOJ


titulní_mini_nr1_10 (2)

O TOM, JAK LZE ZAŽÍT MINIMALISMUS 


úvodní_blog_1

O KNIHÁCH, KTERÉ VÁS NĚKAM POSUNOU


titulni

O DETAILECH, NA KTERÝCH ZÁLEŽÍ


úvodní-drops-pillowcase_3

NOVÉ VZORY POVLEČENÍ OOH NOO


titulní_mini_nr1_10 (2)_2

O TOM, PROČ PROPADNOUT MINIMALISMU? 


úvodní11_1

CO SE STANE, AŽ SI TAKHLE UKLIDÍTE?